Nedenstående er forslag til foredrag og kurser. Jeg forsøger altid at målrette mine foredrag og kurser, så fokus og indhold i videst muligt omfang giver mening for tilhørene/kursisterne. 

Hvis mine bøger eller hjemmesiden inspirerer til et foredrag eller et kursus, der ikke fremgår af nedenstående, sammensætter jeg gerne et program efter ønske. 

Har du behov for hjælp og inspiration til indretning af værksted, gennemgang af materialer, inspiration til udvikling af dine ting m.m., kommer jeg gerne ud som konsulent. 


PRISER FOREDRAG

Mulighed 1: 1.500 kr. + kørsel 3,79 kr./km (honorar er momsfrit/kørsel er + moms)

Mulighed 2: 3.000 kr. i alt uanset antal km


PRISER KURSUS/KONSULENTBISTAND

500 kr. i timen, dog min. 3.000 kr./dag + kørsel 3,79 kr./km

Pris for kurser af flere dages varighed aftales individuelt

(undervisning er momsfrit)


FOREDRAG:

"De fire elementer"


Foredraget er en præsentation af en række større kunstinstallationer, der tager udgangspunkt i elementerne jord/vand/luft/ild. Alle værker er fremstillet i porcelæn, der udfordres som materiale og i historisk kontekst. Foredraget giver også et indblik i arbejdsprocessen, både hvad angår idéudvikling, fondsansøgninger, økonomi, PR, udstillingsdesign m.m.


Varighed 75-90 min. 

"Fra Michelangelo til mobiltelefonen"


Foredraget er en lommefilosofisk og kunsthistorisk rejse fra renæssancen og frem til i dag. Udgangspunktet er en række af mine egne keramiske værker, der på skamløs vis er inspireret af nogle af kunsthistoriens største værker. 


Varighed 60-75 min.


KURSER:

"Keramik, kom godt i gang"


Kurset tager udgangspunkt i min bog af samme titel. Kurset henvender sig til nybegynderen og den letøvede.

I løbet af kurset vil du blive præsenteret for en række teknikker, der kan være med til, at du kommer godt i gang eller videre med keramikken; herunder, pladeteknik, kvætsning, støbning, stempler, extruding, dekoration med begitning og glasur. (Der arbejdes ikke med drejning)


Kurset varer 2x2 dage (4x6 timer)

Pris efter aftale

Drejning for begyndere og letøvede


Drejning er en vanskelig disciplin, men der findes en række teknikker til at gøre livet lettere. Afhængig af kursuslængde vil der blive arbejdet med centrering, drejning af cylinder, kopper, skåle, tallerkner, dekorative formgivningsteknikker, afdrejning, sektionsdrejning, cut-and-paste, hanke m.m.


Kursuslængde efter ønske

Pris jf. ovenstående takster

Croquismodellering med børn

Undervisning af lærerstuderende på Den frie Lærerskole

Kursus for undervisere


Kurset henvender sig til dig, der underviser i keramik, uanset om du underviser børn, unge eller voksne.

Kursets indhold og længde planlægges med udgangspunkt i dit behov og dine elevers niveau. Kurset kan derfor være et 1:1 forløb, hvor du er eneste kursist, eller det kan afvikles med flere deltagere, der alle underviser samme målgruppe. 


Kursuslængde efter ønske

Pris jf. ovenstående takster

"Den gode kop"


Kurset handler om udvikling af den gode kop. Koppen består af mange elementer, hvis proportioner skal hænge sammen. Udover æstetikken er det rent funktionelle naturligvis også en vigtig faktor, både i forhold til brug og rengøring. 

Kurset tager udgangspunkt i min nye bog "Koppen og keramikeren", der udgives til november 2024. Kurset kan derfor ikke afvikles før til november og frem.